Μιμηκόπουλος logistics A.E.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Οι ιδρυτές τις εταιρίας μας ξεκινούν το 1989 να δραστηριοποιούνται στις εθνικές μεταφορές παίρνοντας τη σκυτάλη από το  Γεώργιο Β. Μιμηκόπουλο τον πατέρα τους.
Το 1995 δημιουργούν την μεταφορική εταιρία ΙΜΕ ΜΙΜΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ με  ιδιόκτητα φορτηγά δημοσίας χρήσεως, για οδικές μεταφορές.

Από το 2000 και έχοντας αποκτήσει την απαιτούμενη πείρα γίνεται ίδρυση πρώτης μορφής εταιρίας ΑΘΥΡΑ LOGISTICS SERVICES ΕΠΕ για μεταφορές-αποθηκεύσεις-διανομές. Το 2009 γίνεται ίδρυση τις σημερινής μορφής τις εταιρίας ΜΙΜΗΚΟΠΟΥΛΟΣ LOGISTICS ΑΕ για μεταφορές-αποθηκεύσεις-διανομές-logistics.-container.

Από το 2014 δραστηριοποιήθηκε και στις διεθνείς μεταφορές με αξιόπιστους συνεργάτες. Μέσω της επιτυχημένης πορείας των τριάντα χρόνων στον χώρο των μεταφορών εμπορευμάτων η ΜΙΜΗΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. έχει καταστεί αξιόπιστη δύναμη στον τομέα των εμπορευματικών μεταφορών, αποθηκεύσεων και logistics, έχοντας δημιουργήσει ένα μεγάλο εθνικό και διεθνές δίκτυο.

Η ηθική στάση, η υψηλή ποιότητα, και η ταχύτητα εξυπηρέτησης αποτελούν εγγύηση για αποτελεσματικές, ασφαλείς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο.