ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Διεθνείς μεταφορές

Η εταιρία μας εξυπηρετεί διεθνείς οδικές εμπορευματικές μεταφορές για μεμονωμένες αποστολές, καθώς και για πλήρεις ή μερικές φορτώσεις.

Λειτουργούμε με βάση μια ολοκληρωμένη μορφή οδικής μεταφοράς, με περισυλλογή από την μονάδα παραγωγής ή τις αποθήκες του αποστολέα και παράδοση στον τελικό παραλήπτη. Η συντριπτική πλειοψηφία των μέσων μεταφοράς μας αποτελείται από φορτηγά αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας ευρωπαϊκών προδιαγραφών που παρακολουθούνται με GPS και είναι ειδικά εξοπλισμένα για να χειρίζονται εργασίες με μέγιστες απαιτήσεις ασφαλείας. Διασφαλίζουμε το τελικό ποιοτικό επίπεδο των αναθέσεων με τους έμπειρους συνεργάτες μας και την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία.

Σε μια ανταγωνιστική αγορά παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και αποδοτικές λύσεις οδικών μεταφορών όπως:

    Μεταφορές πλήρων φορτίων με καθημερινές αναχωρήσεις.

    Μεταφορές τμηματικών φορτίων με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις.

    Μεταφορές επικίνδυνων/εύφλεκτων φορτίων (ADR).

    Μεταφορές ευπαθών φορτίων.

    Μεταφορές οικοσκευών.

    Συνδυασμένες μεταφορές.

    Ειδικά μεταφορικά έργα.

    Ασφαλείς μεταφορές πόρτα-πόρτα.

    Αποστολές express

Θαλάσσιες Μεταφορές για πλήρη και ομαδικά φορτία. Δυνατότητα μεταφοράς φορτίων με Containers όλων των τύπων στις περισσότερες χώρες σε κάθε Ήπειρο.

Αεροπορικές Μεταφορές για παντός τύπου φορτία, για ταχύτερη εξυπηρέτηση και με ανταγωνιστικό κόστος υπηρεσιών.

Όποιες κι αν είναι οι δικές σας ανάγκες όσον αφορά τον όγκο, το χρόνο παράδοσης και την πολυπλοκότητα των μεταφορών διεθνώς, η ΜΙΜΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ logistics, προσφέρει  λύσεις προσαρμοσμένες στην επιχείρησή σας.